%
route

thema route

The Pop-up Store Route: Ze schieten als paddenstoelen uit de grond

Wees er snel bij

Pop-up stores zijn volop aanwezig in Amsterdam. Ze schieten letterlijk als paddenstoelen uit de grond. Wat is het toch dat deze tijdelijke winkels zo populair maakt? Vaak gaat het om een marketingstunt en soms wil een webwinkel gewoon even de ‘echte winkel’ uitproberen. In Amsterdam alleen al is er een verscheidenheid aan pop-up stores. Wij nemen je mee naar een paar van die plekken!

Jan Eef

Jan Evertsenstraat 4-8

 

Pop up Store Jan Eef   Flickr   Photo Sharing

Bron: Flickr

Een pop-up store die recentelijk haar deuren opende is de Jan Eef. Ze nemen je mee in een multiculturele wereld van meubels, kleding, vintage en koffie. Naast allerlei verschillende producten en merken kun je hier dus ook gewoon even gezellig zitten en een bakkie drinken. Een multiculturele wereld op een multiculturele plek. Leuk bedacht! Ze zitten nog twee weken in de Jan Evertsenstraat en gaan heel misschien daarna ergens anders verder. Daarom is er nu op veel items 10% korting, dus sla je slag!

The Sixtine

Willemsparkweg 159

 

thesixtine

Bij pop-up store The Sixtine moet je zijn om je huis zomer-klaar te krijgen. Naast de webshop staan ze af en toe in een echte winkel om hun spulletjes te verkopen. Ze verkopen allerlei kleurrijke en verfijnde basisartikelen en leuke gadgets voor in je huis. Mocht je dus een keer de producten willen zien in plaats van foto’s op internet, ga dan eens snel kijken in Amsterdam oud zuid.

Amatør

Herengracht 296

 

466155501

Ook het Nederlands/Noorse merk Amatør waagt zich aan een tijdelijke winkel. Ze gaan er helemaal voor, want deze winkel is tot en met juni geopend en dan ook nog eens zeven dagen in de week! Van stijlvolle topjes tot aan chille joggingsbroeken; je vindt het in deze pop-up store. Deze winkel is dus ook zeker een bezoekje waard.

Trash to Treasure

Van Baerlestraat 97

 

storea1

De naam ‘Trash to Treasure‘ zegt het al: One man’s trash – Another man’s treasure. Ze begonnen als een online platform waar je tweedehands kleding kan kopen en verkopen. Inmiddels hebben ze een pop-up store waar je je ogen uit kunt kijken om de leukste tweedehands kleding te kopen. Tot 27 juni zijn ze open, dus ook hier heb je nog eventjes de tijd.

Dit is een greep uit het aanbod van de pop-up stores in Amsterdam. Ze komen. Ze gaan. Dat betekent natuurlijk wel dat er over een maand weer veel andere zullen zijn. Geniet ervan!