%
route

thema route

Gay Pride: Waar zijn de mooiste feestjes?

Eigenlijk overal natuurlijk

Van 25 juli tot en met 2 augustus vindt weer de Gay Pride plaats in Amsterdam. Dit pleidooi voor de emancipatie van de homo-, lesbo- bi- en transgendergemeenschappen is enorm indrukwekkend en zorgt zeker ook voor mooie feestjes en evenementen. Of je nou hetero, homo of bi bent.

Wij maakten een overzicht met de populairste feestjes voor je. Waarom je nou echt naar deze feesten moet? Ze zijn divers, laten je zien wat de Gay Pride in Amsterdam voorstelt én zijn ook nog eens lekker populair. Gaan!

Drag Queen Olympics

Westermarkt

 

495446518_e6f18c284f_b

Dit jaar is het op 31 juli de 11de keer dat de Drag Queen Olympics worden gehouden. Op 31 juli bij het Homomonument bij de Westermarkt, om precies te zijn.

Deze olympics zijn wedstrijden voor drag queens en kings. Denk aan de 100 meter Stiletto Sprint en Handtas Gooien. Ook Bitch Volleybal en Hula Hoop zullen er bij zijn.

Bear Necessity

Hotel Arena

 

16083779265_cdfc348493_o

Bear Necessity is begonnen als een echte bear (een stevig gebouwde en behaarde man) party, maar wordt nu ook steeds populairder onder de hele gay community.

Dit jaar vindt het feest plaats in Hotel Arena, op 1 augustus.

Forever Amsterdam

Amstelstraat 16

 

Gay Pride Amsterdam 2009

Het feest Forever Amsterdam vindt plaats in Club Air op 1 augustus. Het feest komt oorspronkelijk uit Tel Aviv en wordt uitbundig gevierd.

Met DJ’s, VJ’s, dansers en drag queens. 🙂

Pride Closing Party

Rembrandtplein

 

15080823740_6c97f1f2da_h

Het grootste feest, buiten de Canal Parade natuurlijk (GA DAAR OOK HEEN!) is de Pride Closing Party.

Met een enorm podium op het Rembrandtplein wordt de middag en avond van zondag gevuld vol Nederlandse artiesten en DJ’s. Iedereen is hier welkom en iedereen komt hier ook feesten.