%
route

thema route

Date Route: Verras je date met winterse romantiek

Je zult het absoluut niet koud hebben

Op je eerste date wil je natuurlijk indruk maken. Of nog beter, de date moet memorabel zijn. En dat gebeurt echt niet wanneer je, net zoals half Nederland, naar de bioscoop gaat en geen woord met elkaar wisselt. Daarom helpen wij jou een handje om de eerste date onvergetelijk te maken.

Het is koud, het is bijna winter en dat hoeft helemaal geen belemmering te zijn om de deur uit te gaan voor je date. Wij hebben voor jou een winterse route uitgestippeld in Amsterdam Oost; speciaal voor die ene eerste date!

Jaap Edenbaan

Radioweg 64

 

4455421634_598e849250_o

Waarom niet een keer wat vroeger beginnen en eerst een activiteit ondernemen? Kleed je warm aan en ga met je toekomstige liefje schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan. Maak kennis terwijl je langzaam een paar rondjes schaatst. En ga jezelf nou niet voordoen als de tweede Sven Kramer, want dan leer je elkaar dus echt niet kennen. Na deze sportieve bezigheid hebben jullie natuurlijk zeker een borrel verdiend. Bovendien kun je wel een opwarmertje gebruiken.

Wij hebben een plek voor jullie gevonden waar dit sowieso wel gaat lukken. Een authentiek plekje: Brouwerij ‘t IJ naast molen de Gooyer. Al sinds 1985 brouwen zij hun eigen bier.

Brouwerij ‘t IJ

Funenkade 7

 

De_gooyer_amsterdam_2

Zoek binnen een knus plekje en drink een welverdiend biertje. Maar wacht: bij lekker bier moet natuurlijk ook goed gegeten worden. Geen probleem, want ze hebben hier een verscheidenheid aan borrelhapjes. Zijn jullie een beetje opgewarmd, maar nog lang niet uitgepraat?

Dan hebben wij de perfecte locatie om de date tot een spetterend einde te laten komen. In een oude wijnterminal, die nu een chique uitstraling heeft, kun je buitengewoon fantastisch eten. Waar we het over hebben? The Harbour Club natuurlijk! Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure en een sprankelende sfeer. Prachtig gelegen aan het water in het Oostelijk havengebied.

The Harbour Club

Cruquiusweg 67

 

unnamed

De keuken is tot laat open, dus geen reden om te haasten. Alle tijd om elkaar nu nog beter te leren kennen. Terwijl je naar een een zes meter lange visvitrine of naar een zestien meter lange muurschildering kijkt, wordt je drankje ingeschonken. Geniet samen van een uitgebreid diner waarbij je keuze hebt uit onder andere verse vis, kreeft, oesters en steak tartare. Hef het glas en hopelijk kijken jullie dan samen terug op een onvergetelijke date. En dan komt er sowieso een tweede!