%
route

thema route

De Ultieme Mannen-Route: Meer dan bier en tieten

NO GIRLS ALLOWED

BIER, TIETEN, VOETBAL, DUBBEL D, BAARDEN, VLEES! Mannen, hebben we al jullie aandacht? Dit is namelijk de ultieme mannenrouuuuute!

Deze route is samengesteld met de favoriete spots van de mannen van de redactie. En geloof ons, die hebben smaak!

Cut Throat

Warmoesstraat 155

 

15213028934_645a376814_k

Bron: Flickr

Tipje: google deze naam niet. Wij linken wel door naar hun website. Om namelijk de hit ‘Cut Throat with chainsaw’ te krijgen, is niet zo heel moeilijk. Cut Throat is een koffietentje en kapper in een. Een plek van mannen voor mannen in de Warmoesstraat (dus ook nog eens op de Wallen. Check, naakte vrouwen!). Hier ga je heen voor een ouderwetse goeie scheerbeurt, een goeie kop koffie en een fijne gekapt kapsel. Ze gooien nog net geen steak naar je hoofd als je naar buiten loopt, zo mannelijk is het.

O ja, vrouwen zijn dus niet welkom. Ook hier niet. Gewoon vandaag niet. Even niet. TESTOSTERON.

Tenue de Nimes

Elandsgracht 60

 

5689852769_cd921ef902_o

Bron: Flickr

Tenue de Nimes is een denim conceptstore bij onder andere de Elandsgracht. Het ligt voor de hand dat deze mannenwinkel helemaal in het teken staat van denim. Hier worden echte mooie spijkerbroeken, schoenen, horloges, brillen en andere accessoires verkocht.

In deze winkel mogen alleen échte mannen shoppen.

W36

Warmoesstraat 36H

 

10407427_747510461994055_9221499325899661946_n

Hapje eten? We gaan naar W36, ook wel de vleeshemel genoemd onder de mannen. Het BBQ-restaurant annex cocktaillounge richt zich op het goede vlees. Chef Davide D’Agostino bereidt voor de neus van de gasten op een hakblok de steaks, bereidt met een garing en geserveerd met een saus naar keuze. Ook het beroemde Wagyurundervlees wordt verkocht – dit is echter wat duurder, 80 euro voor 2 ons vlees.

Ga hier niet heen als je niet van trendy houdt, man.

Bar Oldenhof

Elandsgracht 84

 

threesixtyfive | day 260

Even uitrusten van die heftige dag. We gaan naar een echte gentlemens club in de Elandsgracht: Bar Oldenhof. Gespecialiseerd in goede Whiskeys en Cocktails, en een echt huiskamergevoel. Hier vind je mannen die genieten van een sigaar en een goede whiskey, terwijl ze over wereldproblemen praten. Of over naakte vrouwen natuurlijk.

Perfecte plek om bij te komen van al die testosteron. Misschien toch maar even dat leuke meisje bellen voor een slaapfeestje.