%
spots

cafe

500 verschillende soorten bier? HIER!

Delirium Café Amsterdam heeft net haar deuren geopend (naar de hemel)

Mannen en vrouwen, meisjes en jongens (boven de 18 jaar natuurlijk): wij hebben goed nieuws voor jullie. Sta je wel eens in de kroeg en baal je ervan dat er maar weinig soorten bier aangeboden worden? Heb je genoeg van de wijn? Wil je gewoon zwemmen in bier? DAT KAN!

Het beroemde Delirium Café heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Beroemde? Ja, beroemde. Dit café kwam in 2004 in het Guinness Book of Records vanwege het grootste aanbod aan bieren. In Brussel kunnen gasten kiezen uit 3200 soorten bier. Nou Amsterdam kan er ook wat van: hier kan uit 500 soorten bier gekozen worden.

Delirium Café Amsterdam

Piet Heinkade 4-6-8

 

4355131383_787d411bd5_o

Het Delirium Café heeft in september haar deuren geopend aan de Piet Heinkade 4-6-8 in Amsterdam in de populaire Zouthaven. Vanuit het café kijk je uit over het IJ terwijl je geniet van gerechten die gecombineerd kunnen worden met bieren van de kaart. Het café is elke dag geopend tot 00.00 uur en in het weekend tot 03.00 uur.

Maar waarom heet het Delirium? Het café dankt zijn naam aan het bier Delirium Tremens, een bier van hoge gisting van brouwerij Huyghe in het Belgische Melle.

Ben je ongelooflijke fan van Delirium Café en wil je je wereldreis hierop baseren? Er zitten ook nog vestigingen in Gent, Orléans, Tokio, Rio de Janeiro en Dubai.

Amsterdam is de eerste locatie in Nederland. Rennen dus. Nee grapje, neem de taxi.