%
route
Valentijnsdag Route: De meest onvergetelijke 14 februari ooit

thema route

Valentijnsdag Route: De meest onvergetelijke 14 februari ooit

Verwennerij met de liefde van je leven

Het is weer bijna 14 februari: de dag waarop Cupido overuren maakt. Velen vinden het een commerciële onzin-dag, maar er is niets mis mee om je geliefde eens even te verwennen. Niemand heeft gezegd dat jij niet gewoon mee kunt genieten!

Massagepraktijk RUST

Pieter Jacobszstraat 23

 

Romantic couple on spa holiday

Het liefst wil je deze dag lekker rustig doorkomen. Dan is er toch niets beters dan te beginnen met een duomassage? Bij een dergelijke massage geniet je samen van een volledige lichaamsmassage. Zestig minuten lang kun je wegdromen over wat de rest van de dag gaat brengen, ontspannen en tot rust komen. Massagesalon RUST bevindt zich in hartje Amsterdam en dan is de naam ook nog eens zeer toepasselijk. Als je hier de dag niet fijn begint, weten wij het ook niet meer!

Zoet & Hartig

Haarlemmerdijk 158

 

zoetenhartig

Na die heerlijke massage is het tijd voor iets lekkers. En nee, we hebben het niet over je liefje. Die eet je later maar op. Het is tijd voor een lekkere chocoladefondue. Die zoetigheid is ook wel even goed om je energiepeil na die ultieme ontspanning weer wat op te krikken. Bij dit schattige tentje Zoet & Hartig kom je terecht in een oase van chocola. Het water loopt je al snel in de mond hier, dus ga snel zitten bij een van de knusse tafeltjes en laat je verwennen. Bestel een chocoladefondue voor twee personen en voer elkaar lekkere dingen die overgoten zijn in die warme en smaakvolle chocola.

Daalder

Lindengracht 90

 

Daalder

Sinds september 2012 heeft Daalder een transformatie ondergaan. De eigenaren vonden dat het de hoogste tijd werd voor iets nieuws en daarmee hebben ze voor nogal wat positieve veranderingen gezorgd. Waar dit eerst meer een café was, waan je je nu meer in een restaurant zonder al te veel poespas. Kleinere, luxere gerechtjes met bijpassende wijnen waar je van kunt genieten in een niet bijzonder luxe setting. Juist dat maakt Daalder de moeite waard voor een romantisch diner. Daarbij hebben wij ons laten vertellen dat de prijs-kwaliteit verhouding wel snor zit!

Hotel The Toren

Keizersgracht 164

 

toren hotel

Bij een romantisch dagje hoort natuurlijk een fijne, knusse en romantische afsluiter. En dat mag best wel eens een keer in een hotel. Hotel ‘The Toren‘ ligt in hartje Amsterdam. Een chique en bijna theatrale inrichting in een historisch gebouw zorgt voor een mooie mix in de atmosfeer van het hotel. De kamers zijn sfeervol en intiem. Denk aan een groot comfortabel bed met veel kussens. En een badkuip in je kamer waar je samen lekker kunt badderen met een glaasje wijn erbij en de dag kunt doornemen. En natuurlijk de liefde tussen jullie weer even kunt laten schitteren! Enjoy!