%
insider
“Toen ik twee travestieten de grens over heb gesmokkeld naar Bois de Boulogne”

bijzonder ritje

“Toen ik twee travestieten de grens over heb gesmokkeld naar Bois de Boulogne”

Bijzonder Ritje van Peter

In de rubriek Bijzonder Ritje wordt een TCA-chauffeur gevraagd naar een rit die hem het meest is bijgebleven. Deze week het bijzondere ritje van Peter:

“Al heel wat jaren geleden werd ik opgeroepen op het Rokin, bij een klein hotelletje naast de V&D. Hier stappen twee Spaanssprekende travestieten in. Druk gebarend proberen ze hun eindbestemming aan mij uit te leggen. Ik begreep er geen snars van, maar gelukkig was mijn broer in de buurt, die wel een aardig woordje Spaans spreekt. Het bleek de moeite waard effe te wachten tot hij er was, want de dames wilden naar Parijs gebracht worden, naar de oude tippelzone voor travestieten bij Bois de Boulogne.”

Ik zie ze nog staan achter m’n auto, met die dikke tieten staand plassen

“Mijn broer wilde wel mee als tolk en zo vertrokken we naar het zuiden. Halverwege België begon er één beetje nerveus te doen, bleek het paspoort niet goed te zijn. Alles leuk en aardig, maar daar had ik dus geen zin in. Ik ga niet illegaal mensen over de grens smokkelen. Dus heb ik ze er vlak voor de grens uitgezet en ze over de grens laten lopen. Dat lukte en ik kon ze in Frankrijk weer oppikken. Ritje duurde natuurlijk wel even, dus ze moesten plassen.”

Ik ga niet illegaal mensen over de grens smokkelen

“Ik zie ze nog staan achter m’n auto, met die dikke tieten staand plassen. Maar het was gezellig. Eenmaal in Frankrijk aangekomen hadden ze niet genoeg geld en moesten ze bij hun vriendinnen op de tippelzone langs voor wat extra geld. Ze hadden het schijnbaar ook naar hun zin gehad, want ik kreeg nog wat extra’s toegestopt. Ja, dat was wel een van mijn meest bijzondere ritjes.”