%
route
Sportieve Route: Werk je in het zweet

thema route

Sportieve Route: Werk je in het zweet

En het is nog leuk ook

Veel mensen sporten en dat doen ze niet voor niets: ze willen fit en gezond door het leven gaan. In Amsterdam zie je overal mensen rennen. Vooral nu het weer lekkerder begint te worden. Er is echter zoveel meer te doen dan elkaar eigenlijk letterlijk voor de voeten lopen. Wij zetten een aantal activiteiten op een rij waarbij je jezelf heerlijk in het zweet kunt werken!

Kanoverhuur Amsterdamse Bos

Speelweide 5

 

Canoeing in Amsterdamse bos   Flickr   Photo Sharing

Bron: Flickr

Kanoën is goed voor je conditie en voor je armspieren. Bovendien is dit heus niet alleen leuk met je familie op vakantie. Ook in onze eigen stad kun je hartstikke leuk kanoën. Bij Kanoverhuur Amsterdamse Bos kun je er bijvoorbeeld eentje huren om het Amsterdamse Bos vanaf het water te verkennen. Sportief in Amsterdam en dan ook nog in de natuur!

Tennispark Sloterplas

August Vermeylenstraat 50

 

186168934

Houd je van tennissen, maar kun je eigenlijk nooit gaan omdat je niet lid bent bij een tennisvereniging? Daar hebben wij iets op gevonden! Bij Tennispark Sloterplas kun je altijd terecht. Je huurt namelijk gewoon een baan en hoeft niet lid te zijn. Dus blaas dat stof van je racket en ga weer eens een lekker balletje slaan. Er is nu echt geen excuus meer!

Lovers Powerzone

De Ruyterkade 153

 

463336733

Iedereen weet hoe leuk bowlen is! En het wordt nog leuker als je met je vrienden gaat die allemaal lekker fanatiek zijn. Dan voelt het namelijk ook nog een beetje als sporten. En bij Lovers Powerzone is het echt feest, want daar kun je de strijd opnemen tegen elkaar op een glow in the dark baan. En als je dan echt goed je best gedaan hebt en lekker sportief bent geweest, kun je hier na afloop een welverdiend biertje drinken!

Heb je je lekker uitgeleefd? Of heb je nog genoeg energie over? Ga dan vanavond nog met je voetjes van de vloer!