%
route
Late Night Snack-Route: Die energie heb je nodig om te kunnen slapen ja

thema route

Late Night Snack-Route: Die energie heb je nodig om te kunnen slapen ja

Alles smaakt ‘s nachts zoveel lekkerder

In Nederland is iedereen er aan gewend om rond 18.00 uur/19.00 uur te eten. Dit betekent dat als je een late avond hebt, of misschien een gezellige nacht, dat je nogal eens honger kunt krijgen. Hiervoor is de beste oplossing de late night snack.

Maar wat is er nog open en belangrijker: wat is er lekker?

Ben Cohen

Rozengracht 239

 

3115182449_89b5d0028a_o

Alleen de naam vinden we al leuk. Dat er dan ook nog eens Shawarma achter staat, vinden we nog leuker. En dat die shoarma dan ook nog eens heerlijk is, vinden we het leukst.

Ben Cohen is al jaren een begrip voor de late night snacker. Als de kroegen dicht gaan, begint het pas voor Ben Cohen.

Hier kan je een heerlijke pita met kaas eten, of een broodje shoarma met knoflooksaus. Altijd open tot 03.00 uur. Wat wil je nog meer?

Eetsalon Van Dobben

Korte Reguliersdwarsstraat 5-7-9

 

5193051014_3a316004c5_b

Op donderdag, vrijdag en zaterdag kan je tot in de nacht terecht bij eetsalon Van Dobben.

Natuurlijk voor het geweldige beroemde broodje kroket van Dobben, maar ook voor andere lekkere belegde broodjes met bijvoorbeeld filet americain, of een broodje bal. En raad eens? De broodjes zijn allemaal maar rond de 3 euro. Daar doen we het voor.

De ligging is ideaal, naast het Rembrandtplein. Want geef maar toe, daar ben je waarschijnlijk toch te vinden om die tijd in het weekend.

The Butcher

Albert Cuypstraat 129

 

03 BUTCHER

Bij The Butcher in de Albert Cuypstraat kun je echt heerlijke hamburgers eten. Verwacht geen groot gezellig restaurant, maar een hippe leuke locatie voor een snelle hap. Je bestelt bij de kassa wat je wil hebben en dit wordt meteen helemaal vers voor je klaargemaakt op de grillplaat. Alle burgers zijn van het Aberdeen Angus rund, waardoor het vlees gewoon echt goed is.

Wij aten de cheeseburger en deze smaakte echt top. Veel vlees, niet teveel kaas en lekker veel groentes. Samen met de Hotdog (errug lekker), een Raw Salad en twee zelfgemaakte milkshakes. En die milkshakes: wauw. Zoals de persoon naast ons zei: ‘Dit is heerlijk, maar je moet deze trui morgen niet nog een dag aan willen doen.’

Tot wanneer ze open zijn? ‘Till late’. Ha, dat willen we horen.