%
route
Kids Route: Een actieve dag

thema route

Kids Route: Een actieve dag

Een leuk dagje uit met het gezin

Een fijne en actieve dag in je eigen hoofdstad hoeft echt geen hele onderneming te zijn met de kids erbij. Als je maar zorgt dat ze genoeg te doen hebben. Dan hangen ze niet zeurderig aan je benen en dan is het een leuk dagje-uit voor het hele gezin!

Artis

Plantage Kerklaan 38-40

 

artis

Hoewel Artis bij iedereen bekend is en velen er al zijn geweest, mag deze hier niet ontbreken. Kinderen houden van aapjes kijken en vooral wanneer ze beseffen dat Artis de oudste dierentuin van Nederland is. Dat is ook te zien aan de ruim twintig monumentale gebouwen die onderdeel zijn van de dierentuin. Kinderen kunnen hier naar 900 verschillende diersoorten kijken en zullen hun ogen dus goed de kost kunnen geven.

Midgetgolf Amstelpark

Amstelpark 2-B

 

Amstelpark_entrance1

Hierna kun je de kinderen even lekker laten uitrazen bij het Amstelpark. Daar kun je met het hele gezin een potje midgetgolf doen en kunnen ze de energie kwijt die ze hebben opgedaan in Artis. Ook kun je in deze mooie groene omgeving genieten van een drankje en een klein hapje. Mocht midgetgolf te actief zijn, dan kun je de kinderen ook laten spelen in de speeltuin van het Amstelpark. Genoeg opties dus voor een actieve daginvulling.

De Carrousel

Tweede Weteringplantsoen 1

 

carrousel 2

Na een intense en actieve dag met het gezin, heb je een heerlijke maaltijd verdiend. En samen met de kinders kun je dan nergens beter terecht dan bij De Carrousel. In dit ronde gebouw zat vroeger een ouderwetse carrousel. Er is voor elke leeftijd wat: pannenkoeken met stroop voor de kleintjes en smaakvolle hartige pannenkoeken voor de ouders. Nu nog met een volle buik naar huis en nagenieten van deze fijne familiedag.