%
insider
“In één ruk naar Barcelona, Alicante en Malaga”

bijzonder ritje

“In één ruk naar Barcelona, Alicante en Malaga”

Bijzonder Ritje van Mo

In ‘Bijzonder Ritje’ wordt een TCA-chauffeur gevraagd naar een rit die hem het meest is bijgebleven. Deze week het bijzondere ritje van Mo:

“Toen een aantal jaar geleden het vliegverkeer plat lag door slechte weersomstandigheden had ik een heel bijzonder ritje. Er kwamen twee mannen gehaast uit de vertrekhal lopen waar ik net iemand had afgezet. Ze kwamen aan m’n raampje staan en vroegen of ik tijd had om ze naar Barcelona te brengen. Daar wilde ik natuurlijk wel tijd voor vrij maken.”

Ze kwamen aan m’n raampje staan en vroegen of ik tijd had om ze naar Barcelona te brengen

“Ze wilden alleen wel in een keer doorrijden, dus ik moest een vriend bellen om mee te rijden. Even onderhandelen over de prijs en we konden vertrekken. Om de beurt reden we drie uur naar het Zuiden. 14 uur later kwamen we in Barcelona aan.”

Even onderhandelen over de prijs en we konden vertrekken

“Onze dienst beviel de twee mannen wel en ze wilden graag dat we zouden wachten om hen de dag erna naar Alicante en daarna naar Malaga te brengen. Dat hebben we uiteraard gedaan. En omdat ik toen al zo dichtbij was en genoeg geld had verdiend om even vrij te nemen, heb ik meteen maar even de oversteek naar Marokko gemaakt om bij familie langs te gaan.”