%
route
Humoristische Route: Een dagje de slappe lach

thema route

Humoristische Route: Een dagje de slappe lach

En dan met een glimlach naar huis

Lachen is gezond. Het is goed voor de doorbloeding in je gezicht en je traint er onder andere je buikspieren mee. Waarom zouden we dan niet veel meer gaan lachen? Soms moet je de humor gewoon even opzoeken. En wij geven je een duwtje in de goede richting voor een dag met een lach!

De Lachclub

Potgieterstraat 34

 

laughingartikel

Het kan zijn dat je nog niet in de stemming bent om een dag lang te lachen. Daarom delen we deze eerste plek met je, want bij de Lachclub wordt het lachen op gang gebracht door allerlei lichaamsoefeningen. Door de opgewekte lach in beweging te brengen gaat-ie vanzelf over in een echte lach. Uiteindelijk zul je met een positief gevoel naar buiten lopen en ben je klaar voor de volgende humorvolle locatie.

Toomler

Breitnerstraat 2

 

toomler

Bij Toomler werk je echt aan je buikspieren. Verschillende cabaretiers, van bekend tot minder bekend, bestijgen daar het podium. Van te voren is niet bekend wie wanneer optreedt, dus je komt ook nog eens voor een verrassing te staan. Onder het genot van een hapje en een drankje kun je kijken naar Theo Maassen, Daniël Arends, Peter Pannekoek, Martijn Koning en nog veel meer andere onwijs grappige personen.

Café Sappho

Vijzelstraat 103

 

openmic

Dit is een goede afsluiter, want bij Café Sappho kun je ook terecht voor een avond vol plezier. Met een uiteenlopend programma, van open mic tot stand-up avond, kun je hier flink dubbel liggen met een heerlijk glaasje prosecco van de tap in je hand. En mocht degene die op het podium verschijnt nou niet helemaal in je straatje passen, zorg dan dat je een gezellig persoon meeneemt, dan kun je sowieso lachen.