%
route
Festival Route: Het seizoen van de feestjes is geopend

thema route

Festival Route: Het seizoen van de feestjes is geopend

Dansen tot je erbij neervalt

Het is officieel lente en daarmee kondigen wij het festivalseizoen voor geopend! De winterjassen kunnen de kast in en daar komen fleurige kleren voor in de plaats. En met dat lekkere weer en in die vrolijke kleren, wil je natuurlijk DANSEN! Wij zetten een aantal festivals voor je op een rij, zodat je kunt kijken welke je echt niet wil missen. Het liefst ga je natuurlijk naar allemaal. Waarom? Check it out!

Vrijland Festival

Jacob Bontiusplaats

 

vrijland

In en rondom de loods van Roest vindt op 5 mei het Vrijland Festival plaats. Nergens kun je de vrijheid beter vieren dan hier. Een verscheidenheid aan artiesten komt hier samen en terwijl jij je biertje drinkt vier je allemaal samen de vrijheid van Nederland. Voor een laag prijsje sta je sowieso tot 23.00 uur te dansen!

Taste of Amsterdam

Amstelpark

 

taste of amsterdam

Bron: Flickr

Elk jaar verandert het Amstelpark voor vier dagen in een groot voedselfestijn! Ook dit jaar, van 15 tot en met 18 mei, is het weer tijd voor de Taste of Amsterdam. Dit is echt de hemel voor liefhebbers van lekker eten! Je proeft mini versies van allerlei gerechten, maar je kunt ook meedoen aan verschillende workshops. En je staat ondertussen ook niet stil, want dit alles gebeurt onder begeleiding van de fijnste jazz en soul muziek!

Pacha Festival

Java Eiland

 

Pacha Festival 2013   Flickr   Photo Sharing

Bron: Flickr

Op zaterdag 17 mei vindt de derde editie van het Pacha festival plaats. Het Java eiland wordt volledig omgetoverd tot festivalplek. Tenten, bier, dansende mensen en de allerbeste dj’s uit de dancemuziek komen draaien tot ze erbij neervallen! De sfeer van Pacha uit Ibiza, maar dan in ons eigen Amsterdam. Nu moet alleen de zon nog gaan schijnen om dat échte Ibiza gevoel te creëren. We houden hoop!

Dit is natuurlijk pas een kleine greep uit het festivalaanbod dat Amsterdam rijk is. Hopelijk hebben we een fijn beginnetje voor je gemaakt en geniet je volop!