%
route
Festival-Route: Croptops en shorts op de festivals in augustus

thema route

Festival-Route: Croptops en shorts op de festivals in augustus

Geniet van die laatste zonnestralen nu het nog kan

Welkom in augustus, mooie mensen. Augustus is de maand van zon, zee, strand, vakanties, blije mensen, lachende kinderen, norse oude mensen en festivals. Ja, vooral die festivals. Ben je al een beetje bijgekomen van juli? Is je zonnehoed nog kreukelvrij? Je hipsterbril nog niet gebroken? Mooi, want die heb je sowieso weer nodig. Haal je crop top uit de was en je high waisted short bij de Episode en stap in die taxi met al je vrienden!

Sky City Festival

Arena park

 

sky-city-facebook_postimage_v0 3

Op 2 augustus vindt het Sky City Festival plaats in het Arena Park. Grote namen als Avicii, Afrojack en Rita Ora treden hier op. Het Sky City festival is niet alleen buiten, maar ook binnen. Buiten is een open air mainstage te vinden in het Arena Park en binnen, in de Heineken Music Hall is een indoor stage te vinden. Het festival richt zich vooral op grote dj’s en elektronische live-acts, maar houdt ook wel van een popmuziekje. Mag ook wel eens, toch? Tickets zijn nog beschikbaar en hier te koop.

Loveland

Sloterpark

 

9484254401_ace775fbb9_k

Bron: Flickr

Loveland vindt dit jaar op 9 augustus plaats in het Sloterpark. Het grootste eendaagse dancefestival bestaat dit jaar negen jaar en wil flink uitpakken. Op zes stages zullen diverse house- en technostijlen te horen zijn, van bekende namen als Solomun, Joris Voorn, Secret Cinema en Adam Beyer. En oja, zwemmen in de Sloterplas mag niet.

Er zijn nog tickets te koop.

Appelsap

Oosterpark

 

3789307729_be6ef97451_b

Bron: Flickr

Het festival Appelsap vindt dit jaar, na ongelooflijk veel gedoe, weer plaats in het Oosterpark. Bewoners rondom het Oosterpark klaagden over de evenementen in het park en de bomen die daardoor waarschijnlijk gekapt moesten worden. Long story short: Appelsap is er weer gewoon. Het hiphopfestival vindt ook op 9 augustus plaats, maar in een ander park dus. De Jeugd van Tegenwoordig zal hier optreden, samen met bekende namen als Flexican & Sef en Travis Scott. Tickets zijn nog te koop.

Mysteryland

Floriadeterrein Hoofddorp

 

4022820568_581e2895b0_b

Bron: Flickr

Toch wel de mooiste van allemaal: Mysteryland. Mysteryland is dit jaar weer te vinden bij het voormalig floriadeterrein van Hoofddorp op 23 augustus. Wel een stukje met de bus toch? Deel een taxi met je vrienden en bespaar je die stress. Artiesten als Hardwell, Loco Dice en Dio treden op op het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld. En niet alleen muziek is aanwezig op dit enorme festival, ook een sprookjesbos, een enorme ananas, een literair programma, kermisfan Maikel van Hoof van Man Bijt Hond live bij de kermisattractie de Turbo Polyp, een Healing Garden om je chakra’s te zuiveren en een echt restaurant. Genoeg te doen toch? Kaartjes zijn hier te koop.

Voltt

NDSM-werf

 

4942987638_8e3b47156a_b

Bron: Flickr

Het Voltt Loves Summer is dit jaar te vinden op de NDSM-Werf in Amsterdam op 30 augustus. Het technofestival is dit jaar een walhalla voor de liefhebbers met namen als Adam Beyer en Loco Dice. De negende editie van het festival belooft een grote te worden, aangezien er op Facebook toch al 13.000 man op aanwezig hebben geklikt. Alle hippe mensen.

Tickets zijn hier te koop.

Ah chips, nu is de zomer weer voorbij. MAAR de festivals nog niet, want we hebben september nog! Wat een genot.