%
route
Eerste dates: Waar moet je heen?

thema route

Eerste dates: Waar moet je heen?

Please don’t be awkward

This one is for the singles. Eerste dates: ze kunnen zo geweldig maar ook zo awkward zijn. Zeker met apps als Tinder, Happn, datingsites als Lexa en eDarling, kan het moeilijk zijn om in te schatten hoe jouw McDreamy in het echte leven is.

Wij hebben drie plekken in Amsterdam uitgezocht, waar de kans op awkwardness het kleinst is en de kans op K-I-S-S-I-N-G het grootst is. Nu nog even je haar doen.

De Wijnbar

1e v/d Helststraat 50

 

17165239486_3cfa461417_k

Ben je een beetje zenuwachtig? Is het een belangrijke date? Vind je deze persoon wel erg leuk? Dan is het misschien een goed idee om ergens heen te gaan waar een beetje de zenuwen verdwijnen. Daarom sturen we jullie naar De Wijnbar.

Bij De Wijnbar kan je elke dag langskomen tussen 16.00 uur en 18.00 uur voor een High Wine. Dit is een wijnproeverij, voor 30 euro per persoon. Je krijgt zes verschillende wijnen te proeven, met bijpassende hapjes.

Van cava tot dessertwijn: het is heerlijk, maar drink met mate! Het is niet het leukste einde van een avond als jij op de tafel staat te dansen. Of misschien ook wel.

Yoghurt Barn

Eerste van der Helstraat 80

 

14290255436_8051ae23ac_k

Bron: Flickr

Het is juli, dus hoogstwaarschijnlijk is het lekker weer. Perfect weer voor een picknick dus. Yoghurt Barn verkoopt kant en klare picknickmanden, gevuld met een medium yoghurt special, een oerbrood en croissant met boter, jam en honing, muffin, verse jus d’orange of smoothie, een Bionade, Bionina of Earth Water en een frozen yoghurt toetje bij het inleveren van de mand.

Je krijgt ook een echte picknickmand, bestek, een flesopener en boerenkleed mee. De Yoghurt Barn ligt naast het Sarphatipark in De Pijp, dus neem je mand en je date mee naar het park en ga hier heerlijk in het zonnetje genieten van deze lekkere dingen.

Ga elkaar alleen geen yoghurt voeren, dat gaat sowieso fout.

Vondelparktheater

Vondelpark

 

56352926_c4343f501c_b

Van 5 mei tot 27 september is in het Vondelpark weer het Vondelparktheater te vinden. Hier vinden meer dan 150 gratis muziek-, theater-, dans-, jeugd- en cabaretvoorstellingen plaats.

Kijk in de agenda van het theater welke voorstelling jij wil bezoeken en ga er tijdig heen! Drink een drankje bij een van de cabaretvoorstellingen of kijk samen naar en mooie dansvoorstelling.

Houd er rekening mee dat het een openluchttheater is! Ga er dus niet heen als het regent 🙂