%
route
Een dag in het teken van verzorging en schoonheid

thema route

Een dag in het teken van verzorging en schoonheid

Dit keer speciaal voor de vrouw

Af en toe moet je jezelf verwennen. En hoe kan dat nou beter dan bij een dag die in het teken staat van relaxen waarbij zowel lichaam als geest tot rust komt? Deze keer een route die in het teken staat van de vrouw. Jullie mannen komen nog wel aan de beurt… En zie het anders als een inspiratie om je vriendin of vrouw te verrassen!

Rein City Spa

Jan Evertsenstraat 52 – 54

 

86518314

Het ultieme begin om tot rust te komen: een massage. En bij Rein City Spa in de Baarsjes heb je keuze genoeg. Je kunt kiezen uit een hot stone massage, een relaxing massage en bijvoorbeeld een bye bye cellulite massage. Voor ieder wat wils dus! Hoe dan ook een perfecte plek om te beginnen. Na een uurtje gevuld met ontspanning kun je vol rust deze route tegemoet gaan.

Universal Nails

Kinkerstraat 319

 

465357213

Je bent nu natuurlijk al helemaal zen en dat gevoel zetten we gewoon nog even door! Bij Universal Nails bieden ze een breed assortiment aan om de handjes mooi te houden. Denk aan solar, acryl of gel laque. Ook keuze uit genoeg nagellak, dus kies een kleur die bij je stemming past en maak je klaar voor de volgende stap. Je voelt je met de minuut meer verzorgd!

Schoonheidssalon Anou’cha

De Clercqstraat 122

 

gezichtsbehandeling

Bij schoonheidssalon Anou’cha hebben ze het over schoonheid die je doet stralen. En buiten het feit dat zo’n verzorging natuurlijk überhaupt erg fijn is, denken we wel dat ze je bij deze salon extra kunnen laten stralen. Er hangt namelijk een ontspannen en boeddhistisch-achtige sfeer. Daarnaast werken ze hier met alleen maar natuurlijke producten en dan weet je dat je in goede handen bent. Dus sit back and relax voor een fijne gezichtsbehandeling.

Salon de Lingerie

Utrechtsestraat 38

 

178181926

Bij verzorging en schoonheid is het natuurlijk het voornaamste dat je goed in je vel zit. En dan bedoelen we echt niet alleen maar in de figuurlijke zin. Ook letterlijk is dat belangrijk, omdat je je dan vaak zekerder voelt. En nee, we hebben het niet over diëten en afvallen. Het gaat om juiste en passende kleding. Te beginnen bij mooie en aansluitende lingerie. Wist je dat 80% van de vrouwen de verkeerde BH-maat draagt? Laat je eens adviseren bij een goede zaak met verstand van zaken. Bijvoorbeeld bij Salon de Lingerie op de Utrechtsestraat. Al ruim zestig jaar helpen zij mensen aan sublieme lingerie. Draag jij wel de goede BH-maat? Stap daar maar eens binnen en je weet het zo. O, en trouwens, zet dan meteen even wat geld opzij voor een sexy setje. Dat hoort wel bij een dag vol verwennerij.

Hammam Amsterdam

Zaanstraat 88

 

457066095

Deze route sluiten we af met een hammam, oftewel: een Turks badhuis. Van oorsprong is deze plek ontstaan als een gelegenheid waar mensen zich konden wassen. Inmiddels heeft het meer de functie van extreme reiniging. De poriën worden geopend en je wordt ook gescrubd. Je zult je verbazen over hoeveel vuiligheid er van je lichaam afkomt. En het mooie is: je hoeft hier natuurlijk echt niet helemaal voor naar Turkije. Bij Hammam Amsterdam kun je bijvoorbeeld ook terecht. Dit lijkt ons de beste afsluiter om helemaal verzorgd, schoon en gereinigd naar huis te gaan!