%
spots
Een avondje achter de schermen

overige

Een avondje achter de schermen

Kijken in het mediapark van 020

Iedereen weet dat in Nederland de media een flinke machtspositie hebben. De media bepalen wat we zien, lezen en horen. Hoogtepunten daarbij zijn de talkshows, die vaak bepalen waar het de volgende dag achter de schermen over gaat. Als het daarover gaat, horen we vaak over het mediapark in Hilversum of perscentrum Nieuwspoort in Den Haag. Vlak echter Mokum nog niet uit. Ons eigen Westerpark is namelijk gastheer voor het legendarische DWDD en Jeroens PAUW.

Studio Westergasterrein

Pazzanistraat 21

 

vara_stock_158

Bron: BNN-VARA

Nu vandaag het mediaseizoen weer begint komen de busladingen ‘talking heads’ weer naar de Westergasfabriek om hun mening te ventileren. En dat is zelfs voor Amsterdammers die niet lid zijn van de ‘Vereenigde Arbeiders Radio Amateurs’ is een aanrader. Natuurlijk is het leuk om die programma’s eens live te bekijken. Nog veel leuker is het echter als de camera’s niét draaien.

vara_stock_221

Bron: BNN-VARA

Welke BN’er lijkt namelijk op tv heel aardig, maar snauwt zijn buurman af? Wie heeft het voor het zeggen in zo’n tv-redactie? Bibbert zo’n politicus erg of heel erg voordat de camera’s gaan draaien? Dan is echter het leukste nog niet geweest: de naborrel, na PAUW om middernacht. Dus: blijf hangen totdat de toko sluit…

Bestel hier je tickets.