%
route
De Zaterdag Route: Wat is er 22 maart te doen?

thema route

De Zaterdag Route: Wat is er 22 maart te doen?

Actuele tips voor een fijne zaterdag

Het is bijna weekend! Nog een paar uurtjes en dan kun je weer fijn nadenken over wat je dit weekend allemaal gaat doen. Dus als je agenda nog niet vol zit en je een vrije dag voor de boeg hebt, trek er dan lekker op uit. Wij helpen je uiteraard graag een handje. Wat te doen op zaterdag 22 maart? Ga met ons mee!

White Label Coffee

Jan Evertsenstraat 136

 

WLC

Een nieuw koffietentje opende onlangs haar deuren op de ‘Jan Eef’. De Baarsjes wordt steeds leuker en daar is White Label Coffee het levende bewijs van. Bij dit koffietentje draait het om kwaliteit. En dat is toch alles wat je nodig hebt? Een goede en eerlijke bak koffie om de zaterdagochtend mee te beginnen! Geen poespas, geen druk design en geen vitrines vol taarten die je aan liggen te kijken van ‘pick me, pick me‘! Nee, het draait hier puur om de koffie en dat merk je.

Dophert Food&Goods

Spaarndammerstraat 49

 

462372711

Bij een fijne zaterdag hoort uiteraard een heerlijke lunch. Ga dan eens naar Dophert Food&Goods. Een lunchroom waar je terecht kunt voor een gezonde en stevige lunch: van een clubsandwich tot een zwartebonensoep. Er is keuze genoeg! Een leuke bijkomstigheid is dat je hier ook aan het goede adres bent om een cadeautje te kopen. Mocht je voor niemand iets nodig hebben? Verwen jezelf dan op deze vrije dag. Ze verkopen hier bijvoorbeeld cosmetica en verzorgingsproducten die allemaal proefdiervrij zijn.

Mercatormarkt

Mercatorplein

 

176856641

Even de lunch laten zakken en lekker rondstruinen? Dan is een markt de ideale plek. De geuren en kleuren komen je tegemoet. Breng eens een bezoekje aan de Mercatormarkt. Hier bieden ze de mooiste producten vers van het boerenland aan. De markt is er niet elke zaterdag, dus grijp je kans en sla de lekkerste dingen in voor de rest van de week.

Bioscoop Het Ketelhuis

Pazzanistraat 4

 

Amsterdam_Ketelhuis_337627_(3)

Nadat je thuis je boodschappen van de markt hebt gedropt, wil je natuurlijk even bijkomen. Eet iets en maak je klaar voor een rustig avondje uit. Daar hoort natuurlijk de bioscoop bij. En dan niet zomaar een bioscoop, maar eentje die allure uitstraalt. Het Ketelhuis op het Westergasterrein draait voornamelijk artistieke films. Deze zaterdag draait La Vie D’Adèle (die overigens een 8 krijgt op IMDB). Speciaal voor de Roze Filmdagen een ontroerend verhaal over het geluk en verdriet van een eerste grote lesbische liefde. De film draait om 21.45 uur dus je hebt nog genoeg tijd om daarvoor een gezellig drankje te drinken in de foyer van de bioscoop die er industrieel, maar toch gezellig uitziet.

En dan is het nu aan jou om lekker je bedje in te duiken of toch nog één afsluitend drankje te drinken in je favoriete café. We hopen dat we je in ieder geval hebben geholpen aan een fijne en afwisselende zaterdag. Geniet van de rest van het weekend!