%
route
De Romantische-Route: Voor de stelletjes

thema route

De Romantische-Route: Voor de stelletjes

Want zoenen is niet altijd vies

Romantiek. Wat moeten we er nog over zeggen? De meningen zijn verdeeld. Waar de een de trap af komt gestormd om beneden allemaal cadeau’s en rozen te vinden, hoopt de ander dat de lieve dingen meteen voorbij zijn. Of je nou cadeautjes krijgt, briefjes vindt in je jaszak of kaarsjes in de woonkamer worden uitgestald; romantiek blijft romantiek. En het is leuk om eens verwend te worden. HIER!

Wij willen graag dat de stelletjes gaan genieten, dus hebben we een aantal evenementen gezocht voor beide doelgroepen. Dus trek die stoute schoenen aan en ga de verliefde teddyberenwereld in. Je overleeft het!

Artis

Plantage Kerklaan 38-40

 

14068180443_d6cdaf1284_o

Bron: Flickr

Wat is er nou schattiger dan samen babydieren te bekijken? Of naar wallen te kijken die elkaar voor het eerst ontmoeten en verliefd worden? NIKS TOCH? Precies. Dus is onze eerste spot in deze route Artis. Deze dierentuin bestaat al meer dan 100 jaar en is echt superleuk om te bezoeken.

Kijk gewoon eerst even van tevoren op hun website of er nog een babybeest is geboren. Want ain’t no party zonder babybeest.

Cruise bij Toptours

Amsterdam

14243494624_2114751365_k

Bron: Flickr

Hou je van eten? Top, wij ook! En wat is nou romantischer dan een cruise op de grachten van Amsterdam? We gaan de ‘Zoete Verleidings-cruise’ van Toptours aanraden! Deze cruise is ideaal voor singles omdat je met zijn achten moet reserveren. Nou, wat leuker dan een echt vriendinnenavondje met alle singles! Vieren die vrijheid! En wil je lekker romantisch als stelletje? Vraag je stelletjesvrienden mee! Vier stelletjes, veel lekkers en sowieso een goede dag.

Jullie worden ontvangen met een glaasje prosecco en tijdens de cruise is er onbeperkt koffe, thee, frisdrank en wijn. En het eten? Bonbons, Macarons, Muffins, Petit fours, Cake pops en huisgemaakte chocoladetaart met verse aardbeien. En een mooie cruise natuurlijk.

Lovers Powerzone

De Ruyterkade 153

7116245213_26f0b43389_o

Wil(len) je/jullie eens iets anders doen dan het standaard etentje? Snappen we. De restaurants zijn overvol in de hoofdstad en daar heb je ook niet altijd zin in. Dus gaan we vandaag: bowlen! Ideaal om met een groep te doen, of lekker gezellig met zijn tweetjes.

De bowling Lovers Powerzone is anders dan andere bowlingcentra. Lovers Powerzone introduceert als eerste in Amsterdam witte bowlingbanen met speciale LED verlichting. Hierdoor ontstaan mooie kleureffecten. Ook maken ze gebruik van speciale audio en video en blacklight.

Op de achterwand van de bowling worden videoclips afgespeeld. Dit is weer eens wat anders dan diezelfde pizza in datzelfde romantische restaurant. Je kan hier zelfs ook nog eens eten!

Delirium Café

Piet Heinkade 4-6-8

4355130535_5535a6e3f9_o

Om lekker in de buurt te blijven gaan we nu een drankje drinken. Een leuk drankje, een speciaal drankje op een aparte plek: het Delirium Café.

Het Delirium Café heeft in september haar deuren geopend aan de Piet Heinkade 4-6-8 in Amsterdam in de populaire Zouthaven. Vanuit het café kijk je uit over het IJ terwijl je geniet van gerechten die gecombineerd kunnen worden met bieren van de kaart. Het café is elke dag geopend tot 00.00 uur en in het weekend tot 03.00 uur.

Biertje doen!

Hotel De Windketel

Watertorenplein 8c

5435933361_e9bd5cbb4f_o

Bron: Flickr

Nu nog romantisch overnachten. Dat mag dan wel. En een overnachting in een eigen privétorentje klinkt wel goed, toch? Hotel De Windketel is een vrijstaande toren. Het huisje maakte in de twintigste eeuw onderdeel uit van het hoofdstedelijke waterleidingsbedrijf. Tegenwoordig is dit gebouw een monument én een hotel.

Hotel de Windketel telt één kamer, maar bestaat uit drie verdiepingen. De drie verdiepingen bestaan uit een volledig uitgeruste woonkeuken, een toilet en een terras op het zuiden, een woonkamer en een slaapkamer.