%
route
De Paas Route: Waar moet je zijn voor een vrolijk Pasen?

thema route

De Paas Route: Waar moet je zijn voor een vrolijk Pasen?

De stad heeft genoeg te bieden

Het is bijna Pasen. De dagen dat we verstopte eieren zoeken zijn voorbij. Meestal maak je een rondje langs de familie om een overheerlijk paasontbijt te verorberen. Maar soms heb je daar geen zin in of tijd voor en wil je lekker in Amsterdam blijven. Daarom zetten wij een aantal activiteiten voor je op een rij om een vrolijk Pasen in de hoofdstad te beleven!

Trouw

Wibautstraat 127-131

 

PasenTrouw

Hoewel je misschien niet bij je ouders of schoonouders aan de tafel zit; het is geen Pasen zonder goede paasbrunch. En dat kan dit jaar ook nog eens op een originele locatie. De Trouw organiseert een paasbrunch waarbij je ook nog, als een klein kind, eieren kunt zoeken! Voor maar €12.50 heb je een brunch met vers brood, uitgebreid beleg én een glaasje prosecco. Mocht je daarna al helemaal in de paassfeer zitten, dan kun je ook gewoon in de Trouw blijven. In het gehele gebouw worden namelijk eitjes verstopt waarmee je gratis drankjes en t-shirts kunt winnen.

Pure Markt

Beatrixpark

 

pure markt

De Pure Markt ken je misschien wel van verschillende edities in het Frankendaelpark en het Amstelpark. Dit keer komen ze met een paaseditie naar het Beatrixpark. Meer dan 60 verschillende tentjes met allemaal ambachtelijke ondernemers. Van heerlijk eten tot dorstlessende drankjes. En speciaal voor Pasen zijn er ook een aantal verschillende activiteiten georganiseerd. Leuk voor jong en oud! Nu nog hopen dat het zonnetje gaat schijnen…

Miranda Paviljoen

Amsteldijk 223

 

462813565

Bij een dag vol gezelligheid hoort natuurlijk ook een gezellige afsluiter. Dat kan dit jaar bij het Miranda Paviljoen, want daar hebben ze een speciale aanbieding voor een heerlijk paasdiner. Terwijl je de dag doorneemt, geniet je hier van een verrukkelijk paasdiner. Ook de kinderen kunnen mee en die krijgen zelfs nog een fikse korting ook. Geniet na van deze fijne Paasdagen in je eigen stad. En dat allemaal met een uitzicht over de Amstel. Wat wil je nog meer?

Hopelijk is Pasen in Amsterdam je bevallen! Zo niet: dan zul je volgend jaar toch maar weer echt bij je ouders aan tafel schuiven. Maar ook dat is stiekem best wel fijn. Vrolijk Pasen!