%
spots
Brunchen in het Andaz hotel

restaurant

Brunchen in het Andaz hotel

Zoveel lekkers dat je eigenlijk geen keuze kunt maken

De 5 sterren hotels in Amsterdam schieten als paddestoelen uit de grond. En dat is niet alleen leuk voor de rich&famous, ook wij als Amsterdammers kunnen hier goed van profiteren. Het Andaz hotel heeft de leukste weekendaanbieding: een zondagsbrunch. En denk maar niet aan de verjaardagsbrunch van je tante/buurvrouw/collega-van-je-vader waar je vroeger verplicht naar toe moest, deze brunch is écht een feestje.

Bluespoon restaurant in het Andaz hotel

Prinsengracht 587

 

andaz1

Het buffet is opgesteld in de open keuken en staat boordevol met de lekkerste broodjes, worst, kaasplanken en overheerlijke salades. Asperges mimosa, brocolli-bulgur en panzanella salade, er is zo veel lekkers dat je eigenlijk geen keuze kunt maken. En dan mag je ook nog gerechten van de kaart kiezen: van egg florentine tot de vis van de dag of de sunday roast, voor ieder wat wils.

andaz2

Maar zorg ervoor dat je nog een plekje over houdt voor het dessertbuffet, want daar staan ook heel veel lekkernijen, die er zo lekker uitzien dat je ze allemaal wilt proeven: cheesecake met frambozen, hele schalen chocolademousse met verschillende toppings, notentaartjes. Als je nog niet zoveel gegeten had, zou je ze allemaal opeten.

De spectaculaire brunch in het Andaz hotel is de ideale manier om je weekend te vieren.