%
route
Amsterdam Dance Event

overige

Amsterdam Dance Event

Op de valreep naar ADE? Het kan nog!

Het zal weinigen onder ons ontgaan zijn: vandaag begint het Amsterdam Dance Event. Vijf dagen lang staat de hele stad in het teken van dansen, dansen en nog eens dansen. 2200 artiesten draaien op 350 feestjes op 120 locaties hun beste sets.

Als je nu nog geen kaartje hebt, wordt het wel een beetje lastig. Tuurlijk biedt Ticketswap uitkomst, maar ook daar is het aanbod niet heel groot meer. Iedereen wil erbij zijn. Daarom hebben wij een selectie voor je gemaakt van de beste feestjes, waar op de dag van schrijven van dit artikel nog kaartjes voor zijn. Elke dag van de week wat te doen, ’s ochtends, ’s middags, ’s avonds, de komende dagen hoef je niet stil te zitten.

14-10: Pleinvrees Berlin Still vor Talent

De Marktkantine

 

De marktkantine

Pleinvrees is niet meer weg te denken in het Amsterdamse uitgaansleven. Al jaren zorgen ze voor de beste feestjes en muziek. Daarom mogen ze ook niet ontbreken op ADE. Op deze speciale Berlin-edition komt onder andere Oliver Kazetski.

15-10: Verknipt

Amsterdam Studio’s

 

verknipt

Bron: Verknipt

Verknipt is een van oorsprong Amsterdamse organisatie waar al vanaf het begin in 2012 de beste upcoming dj’s worden gecombineerd met lokaal talent. Van deep-house tot techno, Verknipt zorgt voor onvergetelijke feesten. Donderdagavond komt Cleavage, een duo dat door het Parool als als Amsterdamse topact is benoemd. Bemachtig snel één van de laatste kaarten.

16 t/m 18-10: Thuishaven Wintercircus

Contactweg 60

 

thuishaven

Thuishaven is al tijden een begrip in Amsterdam. Normaal alleen op zondag en met mooi weer, maar nu ook in een tent het Wintercircus. Om dit in te luiden hebben ze met ADE een Thuishaven Wintercircus opening weekender.

16-10: La Rêve x Parquet

De Balie

 

La reve

Bron: La Rêve

La Rêve, waar dromen en werkelijkheid samen komen. En techno/deephouse-dromen worden echt bij deze samenwerking tussen het Duitse Connaisseur en Amsterdamse Atomnation. Met heel veel vette namen en nog kaarten beschikbaar is dit de plek voor de vrijdagnacht.

17-10: 1605 Music Therapy

H7 Warehouse

 

1605

Gelukkig voor de late beslissers is er ook op de zaterdag van ADE ook nog kaartjes voor een goed feest: Hitec presents 1605 Music Therapy in H7 Warehouse. De Label Boss Umek komt hier samen met de beste 1605’ers voor jou draaien.

18-10: Next monday’s hangover

De Marktkantine

 

next monday

En op zondag hebben we ook nog een knaller voor je gevonden: Next Monday’s Hangover in de Marktkantine. Met onder anderen Job Jobse en Jennifer Ciardini. Helaas zijn de Pre-Sale kaarten uitverkocht, maar er zijn nog 300 kaarten op zondag aan de deur beschikbaar!